Verstoppingen laten verhelpen in Tilburg

Een voortdurende vervelende geur in de badkamer, een gootsteen waarin het water maar zeer moeizaam wegstroomt; het zijn tekenen van een (beginnende) verstopping. In een zo vroeg mogelijk stadium verstoppingen laten verhelpen in Tilburg helpt u veel ellende te voorkomen. Zou u niets doen, dan is het al snel niet meer mogelijk om de gootsteen of bijvoorbeeld het toilet te gebruiken. De ophoping van restafval in de afvoerleiding neemt snel toe, waardoor het water zeer moeizaam wegstroomt en uiteindelijk helemaal niet meer in de riolering terechtkomt. Onze loodgieters helpen u graag bij het verhelpen van verstoppingen in de afvoer.

Verstoppingen opsporen

Een eerste stap bij het verhelpen van een verstopte afvoer is het opsporen van verstoppingen. Soms bevindt de bron van een verstopping zich op een hele andere plek, dan u wellicht verwacht. Problemen met de douchebak op de eerste etage kunnen het gevolg zijn van een verstopte afvoer onder de gootsteen van uw keuken beneden. Daarbij kan er sprake zijn van meerdere verstoppingen. Het is belangrijk deze allen te identificeren om te voorkomen dat u kort na het verhelpen van de verstopping te maken krijgt met een nieuwe verstopping.

Met spoed uw verstopping verhelpen

Verstoppingen oplossenVaak wilt u een verstopping zo snel mogelijk laten verhelpen. Dat geldt in het bijzonder voor verstoppingen die zeer ernstig zijn. U hoeft in zo’n situatie niet tot een volgende werkdag te wachten met het inschakelen van onze loodgieters. Deze staan 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar. Het kan heel verstandig zijn om de loodgieter uw afvoer regelmatig preventief door te laten spuiten. Op deze manier neemt de kans op serieuze verstoppingen sterk af. Laat de afvoer bijvoorbeeld jaarlijks of eens per twee jaar doorspuiten. Zelf een verstopping oplossen is vaak lastig, daar particulieren hier doorgaans niet de benodigde hulpmiddelen voor in huis hebben.

Maak direct een afspraak met onze loodgieter!

Ervaren loodgieters

Direct ter plaatse

Snel bereikbaar

Call Now Button