De dakdekker in Tilburg is gespecialiseerd in alle daken en dakbedekkingen

Gespecialiseerd in alle daken en dakbedekkingen!

Heeft u last van daklekkage of beschadiging aan uw dak na een flinke storm? Of wilt u een nieuwe dakbedekking voor uw huis of bedrijfspand? Kies dan voor de professionele dakdekker in Tilburg. Wij zijn gespecialiseerd in de aanleg, renovatie en onderhoud van hellende en platte daken van elke omvang. Daarbij maken wij gebruik van verschillende soorten dakbedekking. Wij hebben vele soorten dakpannen en shingles op voorraad, maar kunnen u ook van dienst zijn met de montage van een zinken of bitumen dak. U bent verzekerd van een kwalitatief uitstekende dienstverlening tegen een scherpe prijs en kunt in spoedgevallen gebruikmaken van onze snelle service. De loodgieter in Tilburg helpt!

De dakdekker in Tilburg staat paraat bij een lekkage of dakvervanging

loodgieter postelmansDe vertrouwde en ervaren dakdekker in Tilburg zorgt ervoor dat uw spullen droog blijven en het exterieur van uw woning of kantoor een nette uitstraling heeft. Wij repareren uw lekke dak direct en kunnen u gelijk adviseren over een duurzame oplossing. Zo leveren en leggen wij dakpannen in vele kleuren, maten en materialen als keramiek en beton. Een bitumen dak met een slijtvaste toplaag wordt veelvuldig toegepast bij platte daken. Het is snel te leggen, onderhoudsvriendelijk en gaat jarenlang mee. Een zinken dak toont chic en schoon. Welke dakbedekking u ook wenst, wij regelen het tegen een gunstige prijs.

Een dak moet u beschermen tegen onheil van buiten. De dakdekker in Tilburg laat u niet in de regen zitten en komt direct in actie bij een lekkageprobleem. Maar ook voor een geplande renovatie of vernieuwing van uw dak en regelmatig onderhoud bent u bij ons aan het goede adres. Ga voor kwaliteit, snelheid, betrouwbaarheid en betaalbaarheid en laat de erkende dakdekker in Tilburg uw dakbedekking verzorgen.

Waarvoor schakelt u ons in?

  • Loodgieterswerk
  • Lekkages
  • Verstoppingen 
  • Dakwerk
  • En meer!

Maak nu een afspraak met onze dakdekker in Tilburg!

Call Now Button