Dak laten vervangen in Tilburg

Wanneer het hard heeft gestormd kunnen takken, steentjes en hagelstenen schade veroorzaken aan het materiaal van uw dakbedekking. Zeker bij platte daken kunnen als gevolg van een storm kleine scheurtjes in de dakbedekking ontstaan, met een vervelende lekkage als gevolg. Om nog maar te zwijgen over de waterschade die bij een lekkage kan ontstaan. Bij schuine daken kunnen dakpannen breken of kan het houtwerk van uw dak gaan rotten bij een storm of lekkage. In dit geval is het noodzakelijk om uw dak te repareren of te vervangen. Voor het vervangen van een dak in Tilburg en omgeving, bent u bij onze loodgieter aan het juiste adres.

Platte en schuine daken vernieuwen

Onze loodgieter heeft een ruime expertise in zowel het vervangen van een schuin, als ook in het vervangen vdak vervangen Tilburgan een plat dak. Het vervangen hiervan is echter niet het enige waarmee we u kunnen helpen, ook het plegen van onderhoud aan uw dak behoort tot de mogelijkheden. Door onze loodgieter eens per half jaar naar het materiaal van uw dakbedekking te laten kijken voorkomt u daadwerkelijke scheurtjes en is het vervangen van uw dak niet direct noodzakelijk.

Nieuw dak plaatsen

Bent u momenteel bezig met de aan- of nieuwbouw van een woning? Grote kans dat u hiervoor op zoek bent naar een nieuw dak! Wij helpen u graag bij het kiezen en plaatsen van het juiste dak op uw woning. Het maakt hierbij niet uit of u een plat, of een schuin dak heeft.

Ervaren loodgieters

Direct ter plaatse

Snel bereikbaar