Dak laten vervangen Tilburg

Vakkundig uw dak laten vervangen in Tilburg? Loodgieter Postelmans helpt u graag!

Wanneer het hard heeft gestormd kunnen takken, steentjes en hagelstenen schade veroorzaken aan het materiaal van uw dakbedekking. Zeker bij platte daken kunnen als gevolg van een storm kleine scheurtjes in de dakbedekking ontstaan, met een vervelende lekkage als gevolg. Om nog maar te zwijgen over de waterschade die bij een lekkage kan ontstaan. Bij schuine daken kunnen dakpannen breken of kan het houtwerk van uw dak gaan rotten bij een storm of lekkage. In dit geval is het noodzakelijk om uw dak te repareren of te vervangen. Voor het vervangen van een dak in Tilburg en omgeving, bent u bij onze loodgieter aan het juiste adres.

Platte en schuine daken vernieuwen

Onze loodgieter heeft een ruime expertise in zowel het vervangen van een schuin, als ook in het vervangen van een plat dak. Het vervangen hiervan is echter niet het enige waarmee we u kunnen helpen, ook het plegen van onderhoud aan uw dak behoort tot de mogelijkheden. Door onze loodgieter eens per half jaar naar het materiaal van uw dakbedekking te laten kijken voorkomt u daadwerkelijke scheurtjes en is het vervangen van uw dak niet direct noodzakelijk.

Nieuw dak plaatsen

Bent u momenteel bezig met de aan- of nieuwbouw van een woning? Grote kans dat u hiervoor op zoek bent naar een nieuw dak! Wij helpen u graag bij het kiezen en plaatsen van het juiste dak op uw woning. Het maakt hierbij niet uit of u een plat, of een schuin dak heeft.

Dakrenovatie of dak vervangen?

Heeft u te maken met schade aan de bedekking op uw platte dak? Of ontbreken er meerdere dakpannen op een hellend dak? Dan kunt u dit vrij simpel repareren. Hoe? Door de zwakke plek te verhelpen. In het geval van een hellend dak betekent dit alleen dat u een aantal nieuwe dakpannen moet plaatsen. Bij een plat dak wordt er vaak een nieuw stuk dakbedekking over de zwakke plek aangebracht. Dakreparatie volstaat echter lang niet altijd. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat uw dakbedekking aan het einde van zijn latijn is. De meeste dakbedekking gaat betrekkelijk lang mee, maar na verloop van tijd kan er regelmatig schade ontstaan aan de dakbedekking. De kans is groot dat u niet direct een nieuw dak aan wilt schaffen. Dit is namelijk een flinke investering. In dat geval kunt u kiezen voor dakrenovatie. Onze loodgieters kunnen uw dak namelijk weer oplappen, zodat u het vervangen ervan weer enige tijd uit kunt stellen

dak rennovatieSoms biedt een dakrenovatie geen uitkomst. Dit is bijvoorbeeld het geval bij grote schade. Ook wanneer u geregeld problemen heeft met uw dak is het beter om voor vervanging te kiezen. Bepaal dit echter nooit zelf, maar doe altijd een beroep op onze loodgieter. Wij inspecteren uw dak namelijk en delen vervolgens onze bevindingen met u. Zien onze professionals geen heil in het renoveren van uw dak? Dan doet u er goed aan uw dak te vervangen. Meestal volstaat het om uitsluitend uw dakbedekking te vervangen. Hierdoor kan uw dak er de komende jaren namelijk weer tegenaan. Wij bekijken echter ook altijd de staat van de constructie. Door verschillende oorzaken kan deze verzwakt zijn. Dit brengt gevaren met zich mee, want het dak kan instorten als de constructie niet goed meer is. Indien de constructie ernstig verzwakt is, raden wij u aan om ook deze te vervangen.

 

Waarvoor schakelt u ons in?

  • Loodgieterswerk
  • Lekkages
  • Verstoppingen
  • Dakwerk
  • En meer! 

Maak direct een afspraak met onze loodgieter in Tilburg!

 

Call Now Button