Lekkages verhelpen in Tilburg

Vakkundig uw lekkages verhelpen in Tilburg? Loodgieter Postelmans helpt u graag!

Voor sommige klussen heeft u een loodgieter nodig. Wij zijn u onder andere ook graag van dienst voor lekkages verhelpen in uw woning. Ook voor andere loodgieterswerkzaamheden of reparaties zijn wij beschikbaar. Bent u aan het verbouwen en moet er bijvoorbeeld een extra waterleiding, wastafel of douche aangelegd worden? Wij staan voor u klaar. Heeft u een verstopte wc of een verstopte afvoer? Wij verhelpen allerlei soorten verstoppingen eenvoudig. Daarnaast hebben wij veel ervaring met cv-ketels, verwarmings- en koelsystemen, geisers, watertanks en sanitair. Wij installeren deze installaties en onderhouden ze naderhand. Vaak wordt het onderhoud vergeten, terwijl dit net zo belangrijk is als de installatie. Zonder onderhoud (of bij slecht onderhoud) ontstaan er veel sneller lekkages.

Lekkage opsporen 

Om de lekkages te kunnen verhelpen moet het lek (of moeten de lekken) eerst opgespoord worden. Dit kan soms erg lastig zijn. Vaak ervaart u wel de gevolgen van een lek (water op een plek waar dit niet hoort) maar kunt u de oorzaak niet direct vinden. Soms zit de oorzaak in de afvoer of tussen de muren en plafonds. Wanneer zo’n lek opgespoord is, is het vaak al te laat en is er veel schade veroorzaakt.

Als het water zich op een andere plek verzameld dan in het afvoerputje, dan kan het zijn dat er een lekkage optreedt op de plaats waar het water zich verzameld heeft. Als u twijfelt over de oorzaak van de lekkage, doe zelf geen aannames en schakel direct een loodgieter in.

Wij hebben een aantal manieren om lekkages op te sporen. Dit kunnen we doen door middel van een endoscopie (een camera waarmee we de leidingen ingaan), een vochtmeting of een rookproef. Met deze hulpmiddelen sporen we de lekkages snel op en kunnen we de lekkages vervolgens snel verhelpen

Met spoed uw lekkages verhelpen

Natuurlijk verhelpen we lekkages ook met spoed. Bij sommige lekkages is het niet verstandig om tot de volgende werkdag te wachten met het verhelpen van de lekkage. Daarvoor hebben wij een spoedservice. Met deze spoedservice zijn we 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u bereikbaar. Het is handig om ons telefoonnummer op te slaan zodat u ons bij spoedeisende klussen snel kunt bereiken. De kosten kunnen hoog oplopen als de lekkage niet direct verholpen wordt.

Eén van onze loodgieters komt zo snel mogelijk bij u langs. Vervolgens doet de loodgieter een snelle lekdetectie om te achterhalen waar het lek zich bevindt. Als het lek eenmaal gevonden is, dan verhelpt de loodgieter de lekkage zo snel mogelijk. De loodgieter repareert het lek en zorgt ervoor dat u geen last meer zult hebben van deze lekkage. Met onze spoedservice is uw lekkage gegarandeerd binnen een dag verholpen.

Lekkages verhelpen in Tilburg?

Wil u de lekkages verhelpen en woont u in Tilburg? Dan kunt u ons inschakelen. Wij staan bekend om onze jarenlange ervaring, ons vakmanschap en de kwaliteit. Wij leveren alle diensten tegen een interessant tarief. U kunt contact met ons opnemen voor reguliere werkzaamheden, maar ook voor spoedklussen zijn wij voor u beschikbaar. We staan ten alle tijden klaar om u vakkundig van dienst te zijn.

 

 

 

Waarvoor schakelt u ons in?

  • Loodgieterswerk
  • Lekkages
  • Verstoppingen
  • Dakwerk
  • En meer!

Maak direct een afspraak met onze loodgieter in Tilburg!

Call Now Button