Riool ontstoppen in Tilburg

Blokkades in huishoudelijke leidingen kunnen bijzonder vervelend zijn, het niet kunnen afvoeren van afvalwater kan behoorlijke nadelige gevolgen hebben. Een loodgieter in Tilburg kan u hierbij helpen!

Ook wanneer u problemen heeft met het doorspoelen van uw toilet of u merkt dat het water heel langzaam wegloopt, kan dit een teken zijn van een blokkade. Wij kunnen het riool ontstoppen als u in Tilburg of omgeving woont.

Riool ontstoppen in Tilburg na een verstopping

Riolen zijn alleen bedoeld afvalwater,toiletpapier en klein afval van eten af te voeren. Alle andere papieren producten, met inbegrip van keukenrol en vochtige doekjes, moet in de bak worden geplaatst. Zo voorkomt u in feite verstoppingen. Toch gaat dat in de praktijk niet altijd even goed.
RioolserviceDe meeste verstoppingen worden veroorzaakt door het koken met vet en olie, deze stollen in de riolen, en vormen een dikke laag rond de buis. Dit voorkomt dat rioolwater door kan stromen. Natte doekjes en sanitaire artikelen kunnen ook bijdragen aan een aantal van de meest lastige blokkades.

Wanneer u ons belt om uw verstopping te melden, zullen we aangeven wanneer wij het snelste langs kunnen komen. Afhankelijk van de ernst van de blokkering, kan dit variëren van één tot 24 uur. Als de blokkering is binnen uw externe riolering, dan kunnen we een eigen blokkade klaring service bieden. Door een van onze ervaren medewerkers is het probleem binnen no-time opgelost. Het riool ontstoppen doen wij alleen in de regio in en rondom Tilburg. De reparatie gebeurd altijd vakkundig en zeer professioneel, zodat het probleem wegblijft.

Maak direct een afspraak met onze loodgieter!

Ervaren loodgieters

Direct ter plaatse

Snel bereikbaar

Call Now Button