Loodgieter urinoir aan laten leggen, geeft u deze voordelen

Voor een urinoir aanleggen kunt u de hulp van een loodgieter inschakelen. Wanneer u een bar of restaurant heeft en u wilt ervoor zorgen dat zoveel mogelijk mannen tegelijk kunnen plassen dan zijn urinoirs de perfecte oplossing. In een ruimte waar u normaal gesproken drie wc-hokjes kwijt zou kunnen, kan u er ook voor kiezen om een enkel wc-hokje te maken en daarnaast nog eens vier urinoirs aan de muur te hangen. Als we ervan uitgaan dat de meeste mensen moeten plassen kunnen hierdoor in dezelfde ruimte vijf in plaats van drie mensen tegelijk naar de wc. Het is niet moeilijk te begrijpen waarom mensen met een openbare gelegenheid voor dit sanitair kiezen. De loodgieter een urinoir bij u thuis aan laten leggen geeft u echter ook enkele voordelen.

Thuis urinoir aanleggen

De meeste mensen denken niet aan thuis bij een urinoir aanleggen. Het sanitair ziet u meestal dan ook in de mannentoiletten van openbare gelegenheden, zoals beschreven in de eerste paragraaf van dit artikel. Toch zijn er steeds meer huishoudens die kiezen voor een urinoir. Zij maken deze keuze omdat het de enige manier is om een extra wc in huis te realiseren. Voor het aanleggen van een urinoir heeft u namelijk maar heel weinig ruimte nodig. Als u bijvoorbeeld in een badkamer een halve meter over heeft langs een muur dan kunt u hier de pisbak tegenaan hangen. Wanneer de mannen in huis hier voortaan gebruik van maken om te plassen, dan kunnen hiermee de meeste opstoppingen voor de wc in de ochtend al worden opgelost.

Voordelen ten opzichte van wc-pot

In staat zijn om als man en vrouw, of twee mannen, tegelijk naar de wc te gaan in huis is een handig voordeel. Het is een reden waarom steeds meer mensen ervoor kiezen om een urinoir in huis aan te leggen. Er zijn echter nog andere voordelen ten opzichte van een wc-pot, behalve dat er minder ruimte nodig is voor het aanleggen. Zo heeft u bijvoorbeeld ook minder water nodig om door te spoelen na het plassen. Door het kleinere formaat en het feit dat alleen urine weggespoeld hoeft te worden, kan er slimmer met water omgegaan worden. Er zijn zelfs urinoirs op de markt die helemaal watervrij zijn. De plaatsing aan de muur heeft ook nog een voordeel die met hygiëne te maken heeft. Doordat de plasstraal een kortere afstand tot de pot hoeft af te leggen zal er minder sprake van spetters zijn.

Call Now Button