CV ketel onderhoud voorkomt storingen

Een auto heeft regelmatig onderhoud nodig. Daar wordt helemaal niet raar over gedaan. We brengen braaf onze auto elk jaar – of tegenwoordig bij nieuwe auto iets minder frequent – naar de garage om deze na te laten kijken. Deels omdat het moet, maar ook deels omdat we een veilige auto willen. Toch doen we dat met CV ketels over het algemeen niet. Maar waarom eigenlijk? Het onderhoud van een CV ketel is juist zo belangrijk.

Tijdig onderhoud kan geld besparen

Zo weten veel mensen niet dat tijdig onderhoud misschien wel op dat moment even geld kost – de loodgieter moet ook betaald worden – maar dat dit juist op den duur geld kan besparen! Een CV ketel die goed onderhouden wordt, gaat doorgaans langer mee dan een CV ketel die niet of nauwelijks onderhouden wordt. Daarom is het verstandig om bijvoorbeeld een onderhoudscontract af te sluiten. Hiermee betaal je maandelijks een vast bedrag om de CV ketel eenmaal per jaar na te laten kijken. Je weet dan zeker dat je ketel altijd in orde is en komt dcv ketel compri_cropus ook niet snel voor ongeplande verrassingen te staan. Vrijwel elke loodgieter in de buurt doet wel aan onderhoudscontracten. Informeer er eens naar bij je loodgieter!

De kosten zijn vaak lager dan men in eerste instantie zou denken. Bovendien zit je vaak niet aan een contract vast en kun je de afspraken elk moment van het jaar opzeggen. Let uiteraard wel op; de situatie kan per loodgieter zeer sterk uiteen lopen.

Call Now Button