Laat een lekdetectie in Tilburg uitvoeren

Wanneer u vermoedt last te hebben van een lekkage in uw woning, is het sterk aan te bevelen om de hulp van een loodgieter bij u in de buurt in te schakelen. Door een simpele lekdetectie in Tilburg uit te voeren, kan een loodgieter de bron van een lekkage snel voor u traceren. Hiermee wordt een blijvende waterschade aan bijvoorbeeld het houtwerk van uw dak, of belangrijke documenten en foto’s voorkomen. Zeker wanneer het water al enige tijd bij uw dak naar binnen sijpelt, bijvoorbeeld als gevolg van een harde regen- of hagelbui, kan een lekkage zorgen voor schimmels op uw plafond of rottende plekken in uw houtwerk. Iets wat u vanzelfsprekend het liefst wilt tegengaan!

Lekkage verhelpen door lekdetectie

Lekdetectie TilburgDe grootste ergernis voor veel mensen die last hebben van een lekkage, is dat de bron van een lekkage vaak erg moeizaam te vinden is. Vaak gaat het bij een lekkage om een zeer klein gaatje in uw dakbedekking of een scheurtje in de afvoer van een vaatwasser of wasmachine. Een loodgieter kan door bijvoorbeeld gebruik te maken van traceergas of infraroodlicht relatief eenvoudig achter de bron van een lekkage komen.

Zodra de bron van een lekkage gevonden is zal de loodgieter zorgen voor een passende oplossing. Soms is het voldoende om een waterleiding te voorzien van een rubberen ringetje, wat het scheurtje afdicht. In andere gevallen kan het noodzakelijk zijn om een deel van de waterleiding te vervangen, zodat u er zeker bent dat de lekkage niet weer terugkomt.

Ervaren loodgieters

Direct ter plaatse

Snel bereikbaar